Breid Uw Mobiele Werkplek Uit Met Handige Accessoires van PowerTrolley.nl

Bij PowerTrolley.nl begrijpen we dat uw behoeften op de werkvloer kunnen variëren. Daarom bieden we een scala aan handige accessoires waarmee u uw mobiele werkplek kunt aanpassen en optimaliseren voor uw specifieke taken. Ontdek onze hoogwaardige accessoires en vergroot de functionaliteit van uw PowerTrolley.

Opberg Lade onder het Boven Platform

Houd uw essentiële tools en benodigdheden binnen handbereik met de handige opberg lade onder het bovenste platform van uw PowerTrolley. Geen gedoe meer met zoeken naar uw apparatuur, alles is netjes georganiseerd.

Extra 1x 230V WCD-Uitgang op 1e Platform

Voor die momenten waarop u extra stopcontacten nodig heeft, voegen we een extra 230V WCD-uitgang toe aan het eerste platform van uw PowerTrolley. Handig voor het aansluiten van extra apparaten zonder dat u USB-poorten hoeft op te offeren.

Logo Aan Beide Zijkanten van Het Werkstation

Maak uw PowerTrolley persoonlijk en promoot uw merk met logo’s aan beide zijden van het werkstation. Dit is een geweldige manier om uw bedrijf te vertegenwoordigen terwijl u efficiënt werkt.

Opklapbaar Zijblad (A4 Formaat)

Voeg een opklapbaar zijblad toe aan uw PowerTrolley voor extra werkruimte. Handig voor het neerleggen van documenten, notities of een laptop in A4-formaat. U kunt dit zijblad aan beide zijden installeren voor nog meer flexibiliteit.

Labelrol Houder (Uitneembare Stang)

Voor organisatie en efficiëntie is een labelrolhouder met uitneembare stang een handige toevoeging aan uw PowerTrolley. Label en markeer items snel en gemakkelijk terwijl u onderweg bent.

Opbergbak Onder Platform Tussen Stangen

Creëer extra opslagruimte met een opbergbak onder het platform tussen de stangen van uw PowerTrolley. Ideaal voor het bewaren van gereedschap, kabels en andere benodigdheden.

Tussenblad, 20 cm Korter Dan Bovenblad, Verstelbaar

Pas uw PowerTrolley aan met een tussenblad dat 20 cm korter is dan het bovenste platform. Hierdoor kunt u uw werkstation nog flexibeler gebruiken en aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Transport Binnen Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en de Rest van Europa

Bij PowerTrolley.nl bieden we handige transportopties binnen Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en de rest van Europa. We zorgen ervoor dat uw PowerTrolley en accessoires veilig en op tijd op hun bestemming aankomen.

Ontdek Meer PowerTrolley Accessoires

Dit is slechts een greep uit onze selectie van PowerTrolley-accessoires. We hebben nog veel meer opties om uw mobiele werkplek te optimaliseren. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbare accessoires en hoe u uw PowerTrolley kunt aanpassen aan uw behoeften.

Bij PowerTrolley.nl geloven we in flexibiliteit en functionaliteit. Met onze accessoires kunt u uw mobiele werkplek aanpassen en transformeren om aan uw unieke vereisten te voldoen.

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op

Bent u klaar om uw mobiele werkplek uit te breiden en te verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze PowerTrolley-accessoires en hoe u ze kunt bestellen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften.

PowerTrolley.nl – Uw Partner voor Flexibele en Aanpasbare Mobiele Werkplekken.

Groene werkstation met extra werkruimte magazijn Dataction werkplek voor DATA verwerking order picking